Tarantino Cafe
http://www.kamnapivo.sk/poprad/tarantino-cafe/PMO1g/
reštaurácia
(CafeTarantino)
Kontakt, otváracie hodiny, ceny: pozri pravý stĺpec...
Reštaurácia - Cafe Tarantino je novootvorená reštaurácia, v ktorej vždy nájdete príjemné posedenie a široký výber jedál z medzinárodnej aj domácej kuchyne. Okrem toho Vám každý všedný deň ponúkame výhodné a chutné obedové menu, ktoré Vám určite spríjemní deň a pomôže Vám nabrať silu na pracovné popoludnie.Jedlá a nápoje
MAXI SLANÉ PALACINKY, 40cm, až 340gBROKOLICOVÁ POCHÚŤKA , KURACIE MEDAJLÓNKY, KURACIE SOTÉ , MEXICKÁ POCHÚŤKA, BRAVČOVÉ MEDAJLÓNKY, ŠUNKOVO- SYROVÁ, BRAVČOVÉ SOTÉ, KOLOŽVÁRSKA KAPUSTA, PEČEŇOVÁ POCHÚŤKA, PERKELTOVÁ POCHÚŤKA , ZELENINOVÁ POCHÚŤKA, BRYNDZOVÁ POCHÚŤKA
MAXI SLADKÉ PALACINKY, 40cm, až 350g
PALACINKA DŽEMOVÁ, TVAROHOVÁ, OVOCNÁ, JAHODOVÁ, BANÁNOVÁ, ORECHOVÁ, NUGÁTOVÁ, GAŠTANOVÁ, MALINOVÁ, JABLKOVO-ŠKORICOVÁ, JABLKOVO- MAKOVÁ, BRANKA :o), EXTRA, ČERNICOVÁ, MARHUĽOVÁ, JOGURTOVÁ
PIZZA, 32cm, až 500g
Prosciutto, Tono, Hawai, Salami, Študentská, Vegetariana, Quattro Formaggi, Diablo, Quattro Staggioni, Funghi, Gazdovská, Toscana, Tarantino ( 6 druhov podľa vlastného výberu)
MINÚTKY, 200g
Kurací rezeň, Kuracie soté na cesnaku, Kurací steak s bylinkovým maslom, Kurací GORDON BLUE, Kuracia bačovská kapsa, Prírodný kurací rezeň s grilovanou zeleninou, Prírodný kurací rezeň na šampiňónoch, Kuracie prsia s kalifornskou broskyňou a mandľami, Kuracie soté s brokolicou a nivou, Kuracie soté MEXICO, Kuracie soté THAI, Kuracie prsia plnené slaninou a špenátom, Vyprážaný syr, Pastiersky syr, Vyprážaný Cammembert
STEAKY, 200g
Hovädzí steak (sviečkovica), Kurací steak, Bravčový steak (panenka)
ŠALÁTY, 350g
Grécky, Tuniakový, Caesar, Cestovinový šalát s kuracím mäsom
DENNÉ MENU
(Denné menu sa podáva od 10:30 do 14:30) POLIEVKA, 3 DRUHY HLAVNÝCH JEDÁL, DEZERT, *KÁVA
Ako sa tam dostať
Fotky
Diskusia
13.4.: Jebo - Re: host
13.4.: Jebo
4/12: host
Údaje o podniku
|
|||
Posledná zmena: |
19.4.2011, 12:56 |
||
Založenie: |
16.4.2011, 23:05 Marek tarantinopp@gmail.com |
||
Editor: |
Lubos |
||