Kuchári od Jamieho Olivera v Bratislave
http://www.kamnapivo.sk/webtron/kuchari-od-Jamieho-Olivera-v-Bratislave.html
22. apríl 2008, 20:25
Michal WagnerReštaurácia Liviano pripravila pre všetkých milovníkov tých najlepších jedál špeciálne prekvapenie. Od 3. do 6. mája 2008 zavítajú do jej priestorov dvaja výnimoční kuchári, Dave Kapay a Kairan McKay. Obaja v súčasnosti pracujú v londýnskej reštaurácii Jamieho Olivera – Fifteen. Po boku šéfkuchára Liviana, Marcela Ihnačáka, ktorý kedysi takisto pôsobil u Jamieho, budú rovné 4 dni pripravovať tie najlepšie delikatesy. Pripravované menu zatiaľ nechcú prezradiť, tvrdia, že to bude prekvapenie, pretože všetci traja budú variť podľa aktuálneho cítenia. Na „gastro cítenie sa“ takejto zostavy sa však môžeme všetci len a len tešiť.
David Kapay pochádza z Austrálie a v reštaurácii Fifteen pracuje viac ako 2 roky. David a jeho rodina sa stali veľmi blízkymi priateľmi s rodinou Jamieho Olivera, pričom v kuchyni je špecialistom hlavne na jedlá z cestovín, rýb a mäsa. Keiran McKay je takisto pôvodom z Austrálie a v reštaurácii Fifeen je hlavným cukrárom. Sústreďuje sa len na sladké špeciality a on je ten, kto stanovil vysoký štandard dezertov vo Fifteen.
Kombinácia Marcela, Davida a Keirana bude určite veľkým gastronomickým zážitkom pre každého návštevníka Liviana. Reštauráciu Liviano nájdete v bratislavskej Petržalke v budove Technopolu na Kutlíkovej 17.
David Kapay pochádza z Austrálie a v reštaurácii Fifteen pracuje viac ako 2 roky. David a jeho rodina sa stali veľmi blízkymi priateľmi s rodinou Jamieho Olivera, pričom v kuchyni je špecialistom hlavne na jedlá z cestovín, rýb a mäsa. Keiran McKay je takisto pôvodom z Austrálie a v reštaurácii Fifeen je hlavným cukrárom. Sústreďuje sa len na sladké špeciality a on je ten, kto stanovil vysoký štandard dezertov vo Fifteen.
Kombinácia Marcela, Davida a Keirana bude určite veľkým gastronomickým zážitkom pre každého návštevníka Liviana. Reštauráciu Liviano nájdete v bratislavskej Petržalke v budove Technopolu na Kutlíkovej 17.
22.4.2008 20:25 | Michal Wagner
[Zdroj: streetproduction.sk]