Letný a zimný bufet
Napada ma takato vec: do typu podniku by mali pribudnut sezonne podniky, konkretne:
- letna krcma/bufet: pri vode, v kempoch a pod.
- zimna krcma/bufet: pri lyziarskych vlekoch a na sezonnych horskych chatach
Preco ano?
1) Kvalita capovaneho piva v niektorych z nich byva vyssia ako v celorocnych prevadzkach
2) V case dovoleniek/prazdnin dostava smadny clovek komplexnejsi obraz o ponuke miesta, v ktorom sa nachadza
3) Je mnoho lokalit, kde nie je podnik s celorocnou prevadzkou, ale napriek tomu prave vdaka tymto podnikom tam capovane pivo dostanete
4) Uz dnes mame v databaze take podniky, ktore sem zjavne patria, napr. Letna krcma Teply Vrch.
5) A vobec, preco nie? Jedinou podmienkou pre zapis takehoto podniku by malo byt, aby zakladatel (v textovej casti) presne vymedzil obdobie v roku, kedy je podnik otvoreny.
Ak podnik prestane fungovat, malo by sa s nim stat presne to iste, co s celorocnym: sup s nim do zrusenych podnikov!
Napadlo ma to aj preto, ze len na uzemi N.B. su taketo podniky (s capovanym pivom) minimalne 4, a vsetky funguju uz od cias totaca kazdy rok - a to este nehovorim o Stiavnickych vrchoch, kde ich je tolko ako goralok hladine slivovice naliatej do pohara :-))))))))
sg