Ponorka od Heinekenu
Spoločnosť Heineken vyvýja systém prenosného výčapného zariadenia s názvom THE SUB. Systém by mal nahradiť stávajúce domáce "párty" výčapné zariadenia. Na vývoji už dva roky pracujú Raymond Loewy a Marc Newson zo spoločnosti KRUPS. Zariadenie by sa malo predávať v nasledujúcom roku.
S "ponorkou" si budete môcť načapovať 2 litre piva, ktoré je uložené vo výmennom plastovom minikegu TORP.
Teplota chladenia je nastaviteľná, odporúčané teploty +4 až +2°C, pivo po narazení uchová svoju sviežosť až 15 dní.
V pláne je predaj aj ďalšieho príslušenstva THE SUB: poháre, tácky uložené v bezpečnostnej schránke. Zatiaľ nie je známe cena systému THE SUB a ani náplní TORP, ale nebude to lacná záležitosť :(.