Program "Umenie čapovať spoločnosti Heineken Slovensko"
http://www.kamnapivo.sk/webtron/program-umenie-capovat-spolocnosti-heineken-slovensko.html
11. apríl 2012, 09:00
WBN/PR
Vzdelávací program Umenie čapovať spoločnosti Heineken Slovensko zameraný na zlepšenie kvality podávania piva v gastronomických prevádzkach absolvovalo od začiatku roku 2011 takmer 200 Horeca prevádzok na celom Slovensku. Majitelia a zamestnanci podnikov sa v programe školili v oblasti správnej starostlivosti o pivo, jeho skladovanie, servis až po správne čapovanie zlatého moku. Všetky vyškolené prevádzky následne prechádzajú náročným auditom, ktorý zabezpečujú externí Mystery Shopperi a pivní inšpektori Heineken Slovensko. Udelenie certifikátu XPERT v Umení čapovať je tak výsledkom úspešného auditu. Prvé dve prevádzky, ktorým bol tento certifikát kvality v týchto dňoch udelený, je Steps Pub v Trenčíne a podnik Stará Kotolňa v Nitre. Ďalšie prevádzky budú nasledovať v priebehu apríla a mája. Certifikát spoločnosť udeľuje vždy na jeden rok s cieľom udržať kvalitu starostlivosti o čapované pivo dlhodobo na vysokej úrovni.

Po absolvovaní vzdelávacieho programu prešli jednotlivé prevádzky auditom nezávislými odborníkmi z externej agentúry a odborníkmi zo spoločnosti Heineken Slovensko. „Podmienky auditu sú pomerne prísne, z doteraz auditovaných prevádzok získala certifikát XPERT v Umení čapovať len niečo viac ako tretina,“ vysvetľuje K. France. Prvé prevádzky, ktorým bol v týchto dňoch odovzdaný certifikát XPERT v Umení čapovať priamo z rúk Karola Franceho a zástupcov spoločnosti Heineken Slovensko, sú trenčiansky Steps pub a a nitrianska Stará kotolňa. Ďalšie certifikáty budú odovzdané v najbližších týždňoch. Heineken Slovensko udeľuje certifikáty kvality XPERT v Umení čapovať vždy na jeden rok s cieľom udržať kvalitu starostlivosti o čapované pivo dlhodobo na vysokej úrovni.
11.4.2012 09:00 | WBN/PR
[Zdroj: webnoviny.sk]